Χρυσή Κοπιτσή: Θα αξιοποιήσω την ψήφο των συνδημοτών μου επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου - Free Sunday
Χρυσή Κοπιτσή: Θα αξιοποιήσω την ψήφο των συνδημοτών μου επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου

Χρυσή Κοπιτσή: Θα αξιοποιήσω την ψήφο των συνδημοτών μου επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου

Τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Αιγάλεω, με τον συνδυασμό του Λάμπρου Σκλαβούνου, εξηγεί η Χρυσή Κοπιτσή.

Γιατί είστε υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Σκλαβούνου;

Η συμμετοχή μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκλαβούνο είναι μία επιλογή που έχει να κάνει με την προσωπικότητα του. Ο Λάμπρος Σκλαβούνος με ενέπνευσε με τη το όραμα του για την πόλη μας, την αποφασιστικότητα του να επιλύσει τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες, την οργανωτικότητα και την μεθοδικότητα του και φυσικά την απαράμιλλη φυσική του ευγένεια και ευπρέπεια. Στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν οπωσδήποτε κάποιον που επιθυμεί να γίνει ο αυριανός Δήμαρχος του Αιγάλεω. Ο Δήμαρχος όλων των Δημοτών. 

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα στο Αιγάλεω; 

Θεωρώ ότι σήμερα το Αιγάλεω πρέπει  να αντιμετωπίσει και να επιλύσει πρώτον την έλλειψη πράσινου με οργανωμένο κι επιστημονικό τρόπο και να υλοποιήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δενδροφυτεύσεων και εξωραϊστικών επεμβάσεων.

Δεύτερον, η αναβάθμιση της αισθητικής της πόλεως μας είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη. Λείπει το χρώμα, η καλαισθησία και ο φωτισμός όχι μόνο από το κέντρο αλλά και από τις  συνοικίες της πόλης μας.

Τρίτον, η ενεργειακή αναβάθμιση των δημοσίων κτηρίων και των σχολείων του Δήμου μας.

Τέταρτον, η ανάπτυξη  των συνοικιακών εμπορικών κέντρων  με δράσεις που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, την αισθητική αναβάθμιση, τον φωτισμό.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η  συντήρηση η πιστοποίηση και η οργάνωση των Παιδικών Χαρών. 

Από τις επαφές με τους συμπολίτες σας, ποιες θεωρείτε ότι θα πρέπει να είναι οι βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής στο Αιγάλεω; 

Οι συζητήσεις με τους συνδημότες μου αναδεικνύουν ως μείζονες προτεραιότητες τα εξής:

  • Πρώτον η αξιοποίηση του Άλσους Αιγάλεω.
  • Δεύτερον οι Παιδικές χαρές.
  • Τρίτον η αισθητική αναβάθμιση με χρώμα και φως.
  • Τέταρτον το πράσινο. 
  • Πέμπτον η ανάπτυξη και η φροντίδα της γειτονιάς.
Ποιες θα είναι οι δικές σας προτεραιότητες εφόσον εκλεγείτε δημοτική σύμβουλος;

Οι δικές μου προτεραιότητες εάν εκλεγώ Δημοτική Σύμβουλος θα έχουν  να  κάνουν με την ανάπτυξη των παιδικών  χαρών, τη  μελέτη και τον σχεδιασμό του αστικού πρασίνου και με την ανάπτυξη ομάδων εθελοντών. 

Γιατί να σας ψηφίσουν την Κυριακή οι συνδημότες σας; 

Ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου την Κυριακή γιατί έχω την διάθεση και την εμπειρία να προσφέρω στην επίλυση των προβλημάτων και να συνεισφέρω στην περαιτέρω ανάπτυξη της πόλεως μας και στην αναβάθμιση της ζωής μας. 

Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου με την δέσμευση ότι θα την τιμήσω και να την αξιοποιήσω επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.